DE GRAFISCH ONTWERPER VOOR
DE KLEINE ONDERNEMER

No items were found matching your selection.

ONTWERP MOGELIJKHEDEN

LOGO ONTWERP

Een logo toont de identiteit van een bedrijf en is belangrijk voor het imago en uitstraling. Daarom is het belangrijk dat het logo past bij de uitstraling van uw bedrijf om herkenbaarheid en aantrekkingskracht te creëren.

HUISSTIJL

Een huisstijl zorgt ervoor dat alle visuele uitingen van een bedrijf een eenheid vormen. Het ontwerp van het logo wordt bij de huisstijl als uitgangspunt genomen. Bij de onderdelen van een huisstijl kunt u bijvoorbeeld denken aan een logo, briefpapier, een flyer, visitekaartjes, een poster, een factuur, etc.

FLYER

Een flyer wordt vaak gebruikt om zo kort en interessant mogelijk een boodschap over te brengen aan zoveel mogelijk mensen. Het is een perfect en laagdrempelig middel om mensen nieuwsgierig te maken.

VISITEKAARTJE

Een visitekaartje is een ideaal middel om uw netwerk uit te breiden. Op een compacte manier staan hier al uw relevante contactgegevens op genoteerd om zo een goede indruk achter te laten

POSTER

Een poster is een uitstekende methode om uw bedrijf, evenement, project, of aanbieding te promoten. Met het juiste design waarin beeld en tekst samenkomen, kunt u de aandacht trekken.

BROCHURE

Of u nu als doel heeft te informeren of te verkopen, de uitstraling van een brochure zegt veel over de uitstraling van uw bedrijf. In een brochure kunt u veel informatie kwijt. Informatie geven over uw diensten, een programmaboekje, een jaarverslag, met een brochure kan het allemaal!

BRIEFPAPIER

Uw briefpapier komt regelmatig onder ogen van uw klanten en zakelijke partners. Om die reden is het belangrijk om uw briefpapier met aandacht te laten ontwerpen om een herkenbare en professionele indruk achter te laten.

ONLINE BANNER

Een banner kunt u gebruiken als omslag foto voor bijvoorbeeld uw social media pagina of voor uw website. Een online banner is een simpele manier om de aandacht te trekken van de bezoeker van uw website/social media platform.

FOLDER

Met een folder kunt u belangrijke informatie op een overzichtelijke en effectieve manier tonen en verspreiden om zo uw boodschap over te brengen. Een folder is een dubbelgevouwen A4 en heeft 4 pagina's: de voorkant en achterkant en de 2 pagina's aan de binnenkant.