INTERESSE OF WILT U MEER INFORMATIE? VUL HET ONDERSTAANDE FORMULIER IN OF STUUR EEN MAIL NAAR:

FAQ

Stuur mij een mail met uw aanvraag. Daarna zal ik u een vragenlijst sturen met vragen over uw bedrijf, uw doelgroep en het ontwerp. Na het invullen van de vragenlijst, zal ik u een voorlopige offerte sturen. Zodra u akkoord gaat met de offerte, streef ik ernaar om binnen 10 werkdagen de eerste ontwerpen aan te leveren. Het ontwerpen van een huisstijl zal wat langer duren. Hoe lang het duurt is afhankelijk van de omvang van de huisstijl. 

Het streven is om binnen 10 werkdagen de eerste ontwerpen aan te leveren. Het is goed mogelijk dat daarna nog een aantal revisies plaatsvinden. Afhankelijk van de grootte van de revisies, zal het ontwerp binnen 2 werkdagen aangepast zijn met de gewenste veranderingen. Het ontwerpen van een huisstijl zal wat langer duren. Hoe lang het duurt is afhankelijk van de omvang van de huisstijl. 

Al het contact zal online verlopen en voornamelijk via mail. Vind u het prettiger om telefonisch/skype contact te hebben, dan is dat natuurlijk geen probleem. Belangrijk is dan wel om eerst even een afspraak te maken hiervoor. 

  • Een flyer bestaat uit één ongevouwen vel papier met enkel- of dubbelzijdige bedrukking in A5 formaat.
  • Een folder is een dubbelgevouwen A4 en heeft 4 pagina’s: de voorkant en achterkant en de 2 pagina’s aan de binnenkant.
  • Een brochure bestaat uit meerdere vellen papier bestaat die door middel van nieten of lijmen aan elkaar gehecht zijn. Het aantal pagina’s is altijd een veelvoud van vier.

CONTACT FORMULIER