PRIJZEN

Stuur mij een mail met uw aanvraag. Daarna zal ik u een vragenlijst sturen met vragen over uw bedrijf, uw doelgroep en het ontwerp. Na het invullen van de vragenlijst, zal ik u een voorlopige offerte sturen. Zodra u akkoord gaat met de offerte, streef ik ernaar om binnen 10 werkdagen de eerste ontwerpen aan te leveren. 

LOGO ONTWERP

De prijs van het ontwerp voor een logo is €125,-. Daarbij horen 2 feedback sessies met de mogelijkheid om revisies door te geven. Wilt u na de 2 feedbacksessies en de daaropvolgende revisies meer veranderingen doorvoeren, dan zal er een meerprijs gerekend worden.

HUISSTIJL bASIS

De prijs van het ontwerpen van een 'huisstijl basis' is €250,-. De 'huisstijl basis' bevat 3 producten: en logo, een dubbelzijdig visitekaartje en briefpapier. Wilt u extra producten hieraan toevoegen? Neem dan conctact op en dan bespreken wij samen de opties en kosten voor een huisstijl op maat.

FLYER

De prijs van het ontwerp voor een enkelzijdige flyer zijn €100,- , voor een dubbelzijdige flyer betaalt u €125,- .
Het standaard formaat voor een flyer is A5. Bij de prijs horen 2 feedback sessies met de mogelijkheid om revisies door te geven. Wilt u na de 2 feedbacksessies en de daaropvolgende revisies meer veranderingen doorvoeren, dan zal er een meerprijs gerekend worden.

VISITEKAARTJE

De prijs van het ontwerp voor een enkelzijdig visitekaartje is €75,- . De prijs van het ontwerp voor een dubbelzijdig visitekaartje is €90,- . Daarbij horen 2 feedback sessies met de mogelijkheid om revisies door te geven. Wilt u na de 2 feedbacksessies en de daaropvolgende revisies meer veranderingen doorvoeren, dan zal er een meerprijs gerekend worden.

POSTER

De prijs van het ontwerpen van een poster is €125,-. Daarbij horen 2 feedback sessies met de mogelijkheid om revisies door te geven. Wilt u na de 2 feedbacksessies en de daaropvolgende revisies meer veranderingen doorvoeren, dan zal er een meerprijs gerekend worden.

Brochure

De prijs van het ontwerp van een brochure is afhankelijk van de aantal pagina's en kan dus erg verschillen. Wilt u een brochure laten ontwerpen? Neem dan contact op om de opties en kosten te bespreken.

BRIEFPAPIER

De prijs van het ontwerpen van briefpapier is €40,-. Daarbij hoort 1 feedback sessie met de mogelijkheid om revisies door te geven. Wilt u na de feedbacksessie en de daaropvolgende revisie meer veranderingen doorvoeren, dan zal er een meerprijs gerekend worden.

ONLINE BANNER

De prijs van het ontwerp voor een online banner is €70,- . Een banner kunt u gebruiken als omslag foto voor bijvoorbeeld uw social media pagina of voor uw website.

Folder

De prijs van het ontwerpen van een folder is €200,-. Het standaard formaat van een folder is een dubbelgevouwen A4 (dus A4 als opengevouwen formaat en A5 als dichtgevouwen formaat). De folder bevat 4 pagina's: voorkant, achterkant en 2 pagina's aan de binnenkant. Bij de prijs horen 2 feedback sessies met de mogelijkheid om revisies door te geven. Wilt u na de 2 feedbacksessies en de daaropvolgende revisies meer veranderingen doorvoeren, dan zal er een meerprijs gerekend worden

*Alle prijzen zijn vrijgesteld van OB O.G.V. Artikel 25 wet OB, ten behoeve van de Kleine Ondernemers Regeling